Stránky

23. 4. 2012

Kaviareň: Central caffé (Banská Bystrica)

  • Adresa: Námestie SNP 5, Banská Bystrica
  • Otváracie hodiny: Pon - Sob: 8:00 - 20:00; Ned: 10:00 -20:00
  • Kaviareň je: nefajčiarska
  • Hodnotenie: 8  / 10
  • Wi-Fi: áno
Recenzia: 
Aj keď sme si mysleli, že v Banskej Bystrici už kaviareň nenájdeme, mýlili sme sa. Pri listovaní zoznamu kaviarní sme zistili, že ešte nám pár podnikov chýba. Ako prvú z (novo objavených) sme si vytipovali túto.
Kaviareň sa nachádza v hornej časti námestia v Banskej Bystrici.
Už pri vstupe nás obsluha milo pozdravila a ochotne nám ukázala, kde si môžme do zástrčky pripojiť notebook. Nápojový lístok bol kompletný na stole. Navyše bol prehľadný a písmenká boli veľké. Objednal som si latté. Ani sme nečakali dlho a už stálo predomnou. Vyzeralo v poriadku a bol som zvedavý na chuť. Chutilo výborne. Ani druhý člen nášho teamu sa nesťažoval na chuť jeho espressa. Výzorovo bolo v poriadku a aj chuťovo. Takže v skratke, káva bola dobrá aj servírovanie bolo dobré a hygienické.
Kaviareň je spojená s bagetériou. Najprv sme si mysleli, že to bude rušivý moment, ale mýlili sme sa. Ani sme nevedeli o tom, že za stenou sa "premávajú" ľudia. Posedenie majú pohodlné aj s možnosťou sadnúť si na gauč.
Problém nastal, keď sme hľadali WC. Dostať sa na WC je trošku komplikované, keďže sme museli ísť na hotelovú recepciu a tam sme dostali kľúč aj s inštrukciami, kadiaľ sa na WC dostaneme. Neviem, či je WC aj bližšie, ale nám bolo povedané, že máme ísť tam. Obsluhovala nás milá obsluha, ktorá bola stále usmiata a ochotne nám odpovedala na otázky ohľadom kaviarne.
Body som strhol za WC a za celkový dojem kaviarne. Kaviareň je to síce dobrá, ale od pravej kaviarne má ďaleko. Chýba tam kľudné prostredie a profesionálnejšie servírovanie kávy. Okolo nášho stola stále niekto chodil do druhej časti budovy a naopak.
 Inak sme s podnikom veľmi spokojný a oplatí sa ho navštíviť. Ceny sú absolutne primerané kvalite.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára