Stránky

15. 4. 2012

Kaviareň: Daisy Café (Trnava)

  • Adresa: Piešťanská 3, Trnava
  • Otváracie hodiny: Po-Št: 8:00-21:00; Pi: 8:00-23:00; So: 11:00-23:00; Ne: 14:00-21:00
  • Kaviareň je: fajčiarska
  • Hodnotenie: 9 / 10
  • Wi-Fi: áno
  Recenzia:
Dnes sme sa vybrali do trnavskej kaviarne Daisy Café, ktorú môžete navštíviť v Business Centre v blízkosti vodárenskej veže. Už z chodby pôsobí kaviareň útulne, nájdeme v nej dve sedenia formou pohoviek s vankúšmi a niekoľko stolíkov s dvomi alebo štyrmi stoličkami. Je teda vhodná pre páry, ale aj početnejšie skupiny návštevníkov. Cez pracovný deň v nej stretneme najmä ľudí pracujúcich v budove, nie sú ojedinelé ani skupinky študentov. Cez víkend je klientela rôznorodejšia.
Personál nás pri príchode milo pozdravil, nechal nám čas na vybratie produktu z prehľadného a bohatého nápojového lístka, ktorý sa nachádzal na každom stole. Keďže naša návšteva prebehla v skorých popoludňajších hodinách, v kaviarni boli okrem nás len štyria ľudia, postupom času sa však napĺňala.
Príprava nápojov netrvala dlho. Čašníčka nám priniesla cappuccino a espresso, ktoré síce na prvý pohľad nevyzerali ako z reklamy na kávu, no po ochutnaní sme nemali jedinú výhradu. Ku každému bola sladká drobnosť a pohárik vody. Cukor je riešený formou cukorničiek, ktoré sa nachádzajú na každom stole a je možnosť výberu medzi bielym alebo hnedým. Ceny sú primerané.
Prostredie pôsobí príjemným dojmom, v interiéri dominuje hnedá a bordová farba, obrovské sklené plochy, je tam čisto a útulne. S wi-fi pripojením nebol najmenší problém, sieť je stabilná a v kaviarni sa nachádza dostatok elektrickým zástrčiek. Sú tam umiestnené dva televízory, ktoré boli v čase našej návštevy naladené na hudobnú stanicu VH1, kde sa striedajú rôzne štýly hudby, takže každý si príde na svoje. Hlasitosť televízorov bola primeraná, nepôsobili ako rušivý element. Sociálne zariadenia boli v dobrom stave, čisté, nie sú však priamo súčasťou kaviarne, ale nachádzajú sa na chodbe ako súčasť budovy, čo však nepovažujeme za nevýhodu.
Pri kaviarni sa nachádza aj terasa, ktorá je orientovaná smerom k hlavnej ceste, čo pôsobí dosť rušivým dojmom, a za to sme sa rozhodli strhnúť jeden bod. Časť z nej je vyhradená na detský kútik, takže túto kaviareň môžeme hodnotiť aj ako mother-friendly.


Celkový pocit z kaviarne je veľmi dobrý a určite sa tam radi vrátime.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára