Stránky

12. 4. 2012

Kaviareň: Impresso café (Banská Bystrica)



Stránka už dlhší čas funguje na adrese
  • Adresa: Kyjevské námestie 9, Banská Bystrica
  • Otváracie hodiny: Pon - pia: 8:00 - 22:00; Sob - ned: 12:00 - 22:00
  • Kaviareň je: nefajčiarska
  • Hodnotenie: 9 / 10
  • Wi-Fi: áno

Recenzia:
Dnes sme sa vybrali na Bystrické sídlisko Fončorda, kde sme počuli, že sanachádza celkom pekná kaviareň. Chvíľočku nám trvalo, kým sme ju našli, ale podarilo sa.
Je to kaviareň v jednej z bytoviek na prízemí. Celkom maličký podnik s cca 25 miestami na sedenie. Je v celkom tichom prostredí, hudba nie je pustená nahlas, ale potichu a dotvára príjemnú tichú atmosféru.
Obsluha nás zdravila už od dverí. Usadili sme sa a vypýtali sme si nápojové lístky.
Silno som zvažoval, či si dám ruskú kávu, ale nakoniec to skončilo zase pri klasickej kombinácii cappuccino a espresso.
Kávu sme dostali naservírovanú v priebehu pár minút. Ani tu nedávajú na cappuccino škoricu, teda vyzeralo tak, ako vyzerať má.
Dodávateľa kávy majú pre nás zatiaľ celkom neznámeho a s touto kávou sme sa stretli po prvý krát, ale chutila nám. Nebola prepálená, pena na káve bola pekná a na cappuccine bola tiež snehobiela a pevná.
Dávajú ku káve kombináciu trstinového a bieleho cukru, čo tiež hodnotíme kladne.
Obsluha je v kaviarni ochotná a príjemná.
Vo vnútri je kaviareň nefajčiarska a v teplejších dňoch majú zrejme pred kaviaňou vyložené sedenie, kde sa zrejme fajčiť môže.
V kaviarni je dostupná aj zástrčka, len ich nie je veľa.

Na oknách majú závesy, čo dotvára pocit súkromia, pretože nevidno z ulice dnu.
Podrobnú mapu nájdete TU


4 komentáre:

  1. Túto kaviareň mám veľmi rada aj s priateľom sme tu veľmi často, každý týždeň aspoň raz. Naozaj je tu veľmi milá obsluha, vítajú vás vo dverách s úsmevom.:) A na prianie vám dajú na cappuccino aj škoricu. Dávam 10 bodov z 10!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odporúčam túto kaviareň, robia neskutočne dobré espresso!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bohuzial to uz neplati. Kaviaren ma neskutocny potencial, to treba uznat. Personal naozaj prijemny. Len zjavne majitel zmenil postoj. Som "pravidelny" zakaznik a zmenu je neskutocne vidiet/citit. Ponuka kavy uz nieje, predtym sa dalo vybrat aj z 5 druhov aspon od dvoch dodavatelov. Dnes sa stane ze uz nemaju ani "svoju" kavu (nechcem hanit firmu barzzuz ktora je v ponuke stale). Mam pocit ze to s kaviarnou ide dolu vodou co ma mrzi

    OdpovedaťOdstrániť