Stránky

24. 4. 2012

Kaviareň: Kaviareň vo FIT aréne v Banskej Bystrici


  • Adresa: 29. augusta 36, Banská Bystrica
  • Otváracie hodiny:  Pon - Pia: 6:00 - 22:00; Sob - Ned: 8:00 - 21:00 (odpísané z dverí)
  • Kaviareň je: nefajčiarska
  • Hodnotenie: 6 / 10
  • Wi-Fi: nie
Recenzia:
Dnes sme sa na našej základni (v kaviarni Sedria) rozhodli, že navštívime kaviareň vo fit centre v Banskej Bystrici. Kaviareň sa nachádza vo fitness centre, ale my hodnotíme len samotnú kaviareň a iba to, čo súvisí s kávou.
Prišli sme do peknej novej budovy a usadili sa pri stole. Okno bolo vysoko, a tak na nás nikto nevidel. V kaviarni sa nachádza dlhý barový pult, kde se môžete okrem kávy zakúpiť aj rôzne energy drinky. Interiér je iný, ale napriek tomu veľmi pekný a zaujímavý. Je vidieť priamo do priestorov určených na cvičenie.
Obsluha mala veľa práce, a tak nás nepozdravila. Neskôr nás pozdravila pri stole a spýtala sa, čo si dáme. Vypýtali sme si nápojový lístok a ona zatiaľ išla preč. O pár minút sa vrátila a opýtala sa, či sme si už vybrali. Nemali sme možnosť, pretože nám stále zabudla priniesť lístok. Najskôr na nás pozerala a nechápavo krútila hlavou a potom si všimla, že na našom stole naozaj žiadny nápojový lístok nefiguruje. Pohotovo nám podala lístok z vedľajšieho stola. Potom prišlo to, čo som ešte nezažil. Obsluha išla na obed, teda aspoň my sme si mysleli a prišla druhá. Tá si nás 45 minút nevšímala. Keď sa vrátila pôvodná prišla k nám s otázkou, či si nás druhá obsluha nevšimla. My sme len pokrútili hlavami a tak sa nás opýtala do tretice, či máme vybraté. Ja som si dal espresso. Priniesla nám ho v rekordnom čase asi do minúty. Ako pozitívum hodnotím, že bol na podnose aj hnedý cukor a pohárik vody. Espresso chutilo veľmi dobre a bol som spokojný ako s chuťou, tak aj s výzorom. Nedá mi však nespomenúť, že bolo trochu horké. Ten plusový bod, čo kaviareň získala za hnedý cukor, vzápätí stratila za to, že platiť sme museli hneď pri donesení kávy. Keď k tomu prirátam kameru nad hlavou, viac bodov tejto kaviarni dať nemožem. Aj keď hygiena a vzduch v kaviarni sú na vysokej úrovni a takisto aj WC je pekné a čisté.
Body som ešte strhol aj za to, že obsluha je neprofesionálna a to čakanie bolo nehorázne. Keď prirátam absenciu wi-fi a neprestajné chodenie ľudí okolo stola do šatne, 6 bodov je akurát. Samozrejme, berieme na vedomie, že kaviareň je vo fit centre, a preto nemôže dosahovať kvalít kaviarne, ktorá sa nachádza na námestí. Preto táto recenzia nie je ako iné a každý má na to vlastný názor. My si však myslíme, že keď niekto podnik nazve kaviareň alebo café, mal by niesť aj zodpovednosť za kaviareň v pravom zmysle slova. Preto sme sem aj po dlhšom uvažovaní išli na návštevu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára