Stránky

1. 3. 2012

Kaviareň: Family cafe (Banská Bystrica)


  • Adresa: Horná 65, Banská Bystrica
  • Otváracie hodiny: 7:00 - 20:00
  • Kaviareň je: fajčiarska / nefajčiarska (časti nie sú oddelené stenou)
  • Hodnotenie: 6 / 10
  • Wi-Fi: nie
Recenzia:
Kaviareň sa nachádza na strategickom mieste, takmer hneď na križovatke pri Priore v Banskej Bystrici. Navštívili sme ju na odporúčanie jedného známeho, vraj je super. Táto ilúzia sa nám po chvíli vytratila. Po vojdení do kaviarne na nás zapôsobilo príjemné prostredie, interiér kaviarne je naozaj pekný. Kaviareň je zrejme len nedávno zrekonštruovaná.
Našli sme si miesta pri jednom stole pre dvoch. Obsluha bola vcelku milá, objednali sme si 2x presso s mliekom. So servírovaním sme boli spokojní.
Zariadenie kaviarne je však trošku natlačené jedno na druhom a teda v prípade, že by bola plná sa ľudia navzájom vyrušujú. Bohužiaľ na posedenie kaviareň ponúka iba stoličky. To čo mne osobne vadilo, že kaviareň má smerom na ulicu veľké okná a človek sa v nej cíti tak trošku ako vo výklade.
Zaujímavé je tiež riešenie fajčiarskej a nefajčiarskej časti, ktoré nie sú od seba nijak oddelené, je jednoducho iba zaužívané, v ktorej časti kaviarne sa fajčí a v ktorej nie. Medzi týmito časťami je možno 2 metre voľného priestoru. Celkovým dojmom na mňa kaviareň nezapôsobila tak, že by som sa do nej chcel pravidelne vracať.
Podrobnú mapu nájdete TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára