Stránky

12. 3. 2012

Kaviareň: Manhattan Café (Zvolen)

  • Adresa:  T. G. Masaryka 6, Zvolen
  • Otváracie hodiny: Po - Št: 7:00-23:00, Pi: 7:00-24:00, So: 10:00-24:00, Ne: 10:00-23:00, Sviatky:10:00-24:00
  • Kaviareň je: fajčiarska
  • Hodnotenie: 6/10
  • Wi-Fi: áno
Recenzia:
Táto kaviareň sa nachádza v staršej budove, ktorej vzhľad pripomína prvú republiku. Vchádza sa starými dverami na betónové schodisko a potom smelo hore po schodoch až k dverám kaviarne. Pri vchode ma ohúril strašný hluk, ktorý bol až nepríjemný na posedenie pri káve. Bar a sedenie vyzeralo pekne, ale to bolo
asi tak všetko. Zo stropu kde tu trčal aj kábel a prachu tam nebolo taktiež najmenej. Hlavne na stole. Obsluha by sa skôr hodila k výčapu ako do kaviarne a pozdrav si ani nevšimol, lebo akurát čítal za barom noviny. Mimochodom kaviareň bola plná. Latté bol taký priemer a ničím ma neprekvapilo. Snáď len tým ako mi ho s prepáčaním "drbol" na stôl. Hlasný smiech pripitého pána, čo sedel za mnou na pocite dobrej kaviarne tiež nepridal. Čo sa týka nápojov, výber bol veľký. TV bola pustená na hudobnom programe. WC boli takisto priemer. Mali všetko to, čo mať majú, ale nič naviac. Snáď len automat na pánsku ochranu. Hygiena by mohla byť aj lepšia, ale k zvyšku kaviarne sa hodí dokonale. Pri platení drobnými mincami však problém nebol a bez slov si ich zobral. Kaviareň ale napriek tomu všetkému pôsobí celkom píjemne, aj keď asi len kvôli farbám a blikajúcemu baru. Ceny sú primerané kvalite, takže o niečo lacnejšie ako v iných podnikoch.
Podrobnú mapu nájdete TU

3 komentáre:


  1. Čo k tomu dodať - bol som tu prvý (a aj posledný) krát. Ošúchané staré sedačky a polepené stoly dekorujú fialovo natreté steny, čo je zrejme zámer aby nebola miestnosť toľko presvetlená a nebolo vidieť ten svinčík vo vnútri. Obsluha, alebo skôr paródia obsluhy je promptná asi natoľko, že si v prázdnom podniku počkáte aj 10 minút kým sa dokyvká, alebo zakričí spoza baru "POĎTE SI TO ZOBRAŤ!" Nápojový lístok má viac strán ako ústava, ale pri objednávaní sa dozvieme, že vždy niečo chýba, teda väčšinu uvedených nápojov nie je možné urobiť. Všimol som si, že miestnymi špecialitami sú Kofola riedená s Freeway colou z Lidlu a fľaškové pivo. Jedlo neponúkajú žiadne, až na sáčok chipsov, pri ktorého cene som mal dojem že sa idem najesť v Alpách s vysokohorskou prirážkou. Oničom atmosféra, hurónsky smiech pripitých ľudí, krik a ruch - to by mohlo byt mottom tejto prevádzky. Možno aj pre to je veková kategória zamestnancov niekde medzi 15 a 18 rokmi. Som absolútne znechutený, keby som mal dávať hviezdičky tak idem do záporu. Neodporúčam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. čo si drsny 12:00 ferovka pred menhacom cakam ta tam

    OdpovedaťOdstrániť