Stránky

27. 3. 2012

Kaviareň / Reštaurácia: Silver cafe bar (Banská Bystrica)

  • Adresa: Horná Strieborná 11, Banská Bystrica
  • Otváracie hodiny: Pon-pia: 8:00 - 24:00; Sob: 11:00 - 24:00; Ned: 13:00 - 24:00 
  • Kaviareň je: fajčiarska / nefajčiarska (časti sú oddelené)
  • Hodnotenie: 7/10
  • Wi-Fi: nie
Recenzia:
Keď sme včera prechádzali po tejto ulici v Banskej Bystrici, objavili sme tu kaviareň. Cesta od nej vedie priamo na námestie. Dnes sme sa tam teda zastavili. Pri vstupe sme si všimli, že to bude skôr reštaurácia, pretože na stoloch bolo naservírované na jedenie.
Tento podnik má na prízemí nefajčiarsku časť a na poschodí rozsiahlu fajčiarsku časť. Obsluha nás od dverí hneď usmernila, že musíme ísť hore schodmi, keď sa chceme dostať do fajčiarskej kaviarne. Tie schody sú pre veľa ľudí prekážkou, kedže sú dosť strmé a točia sa. Na poschodí nás opäť usmernili k miestam na sedenie. Obsluha automaticky so sebou brala nápojový lístok, ktorý majú spracovaný profesionálne. Objednali sme si banánový kokteil a espresso.
Bohužiaľ podnik neposkytuje wi-fi pripojenie, ale podarilo sa nám chytiť slabý signál wi-fi blízkej inštitúcie, takže sme sa nakoniec na internet dostali.
Objednané nápoje sme dostali celkom rýchlo a vystupovanie obsluhy bolo profesionálne.
Celkovo na nás podnik pôsobil neútulne, pretože miestnosť v ktorej sme sedeli bola veľmi veľká a stoly boli len po obvode miestnosti.
Trošku negatívne pôsobilo, že za hodinu čo sme tam sedeli už obsluha neprišla skontrolovať, či náhodou si niečo ešte nedáme. Pri platení sa im vypomstilo, že ceny majú zvláštne. Espresso stojí 1,23 € a len s ťažkosťami nám vydávali.
Podnik má aj internetovú stránku, kde sme sa dočítali, že espresso stojí 1,03€. Potom mi zrak padol na dátum poslednej aktualizácie cenníka, ktorá bola niekedy v roku 2008. Na internete neuvádzajú otváracie hodiny, ale my Vám ich ponúkame v hlavičke recenzie.

Celkovým dojmom podnik pôsobil ako dobrá reštaurácia aj pre väčšie množstvo ľudí, ale ako kaviareň žiadna výhra. Niežeby káva a nápoje boli zlé, ale posedenie v príjemnom prostredí tam chýba a takisto aj absencia wi-fi. Obsluha by sa mohla zaujímať trošku viac o zákazníka.

Podrobnú mapu nájdete TU


V prípade otázok, pripomienok, postrehov alebo chcete pridať fotku, tak neváhajte a napíšte nám na silver@kamnakavu.eu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára