Stránky

2. 3. 2012

Kaviareň / Wine Bar: u Kemov (Banská Bystrica)

  • Stránka už dlhší čas funguje na adrese

    Adresa: Námestie SNP 14, Banská Bystrica
  • Otváracie hodiny: Po - St: 10:00 - 23:00, Št - So: 10:00 - 24:00, Ne: 12:00 - 24:00
  • Kaviareň je: fajčiarska / nefajčiarska (po 17.00)
  • Hodnotenie: 10/10
  • Wi-Fi: áno
Recenzia:
Kaviareň nie len, že vyniká vynikajúcov pozíciou priamo na hlavnom námestí v Bystrici, ale má aj niekoľko nesporných predností pred všetkými ostanými ktoré som navštívil.
Vnútrajšok kaviarne je zariadený v štýle akejsi vinárne alebo lode. Kaviareň okrem kávy a štandardných nápojov ponúka veľmi široký sortiment vín rôznej cenovej kategórie. Interiér kaviarne má hneď niekoľko pozitív, medzi nimi najmä fakt, že medzi jednotlivými stolmi sú asi 1,5 metra vysoké prepážky z dreva, aby sa hostia navzájom nerušili. Viackrát som tam bol oslavovať svoje narodeniny a nenamietajú ani proti spájaniu viacerých stolov pokiaľ to je možné.
Obsluha je vždy príjemná a rýchla. Pozdravili nás okamžite ako sme vošli. Nestalo sa mi, že by urobili nejakú chybu. Cenník je na úroveň kaviarne primeraný, dokonca by som povedal, že by som niekedy dal aj viac :) Servírovanie bolo vždy na čistom riade, osobitne. Ďalšie veľké pozitívum, že dávajú zdravší hnedý cukor, prípadne oba druhy.
Sociálne zariadenia je len jedno, ale je oň výborne postarané, nikdy tam nie je nepríjemný zápach, je čisté a nechýba ani uterák prípadne utierky na ruky.
V teplejších mesiacoch je pred kaviarňou zriadená terasa priamo na námestí.
Určite doporučujem všetkým túto kaviareň navštíviť. Musím ešte dodať, že presso servírujú, tak že dostanete časť horúcej vody v osobitnom krčiažku a kávu si zalejete podľa vlastnej predstavy, čo hodnotím vysoko kladne. Každopádne Vám odporúčam túto kaviareň navštíviť. :-)
Podrobnú mapu nájdete TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára