Stránky

3. 3. 2012

Kaviareň: PEPE Caffé (Banská Bystrica)


  • Adresa: Horná 26, Banská Bystrica
  • Otváracie hodiny: Po - Pi: 7:00 - 22:00, So: 8:00 - 22:00, Ne: 14:00 - 22:00
  • Kaviareň je: fajčiarska
  • Hodnotenie: 9 / 10 (Aktualizované 19.4.2012)
  • Wi-Fi: -
Recenzia:
Trošku zašitá kaviareň v jednom podchode, ktorú ťažšie nájdete, ale stojí za to ju navštíviť. Kaviareň je zariadená v modernom štýle naleštenej dlaždicovej podlahy a kontrastov farieb. Mne osobne to až tak nesedí, mám radšej útulnejšie priestory. Je priestranná a zariadená novým moderným nábytkom. V letných mesiacoch ponúka posedenie na terase pred kaviarňou, ktoré má výhodu, že nie je na ulici a tak nie ste nijak rušený okoloidúcimi.
Obsluha v kaviarni je milá a servírovanie je vždy na čistom riade a tak ako sa na kaviareň patrí.Pozdravila nás už pri vstupe do miestnosti. Po každom hosťovi obsluha umyje stôl a to je dôležité. Preto sme sa rozhodli zvýšiť hodnotenie oproti predošlému o jeden bod.
Sociálne zariadenia sú tiež moderné a vždy čisté. Kvalita kávy je na vysokej úrovni a takisto aj servírovanie na terase má svoje čaro hlavne v jarných mesiacoch, keď tam nieje až také teplo. Zhrniem to tak, že je to taký lepší priemer kaviarne, ale nič prelomové ani doteraz nevídané tam nenájdete. Takisto tomu chýba nejaký ten nápad, v čom by kaviareň očarila a "prevalcovala" konkurenciu, ktorá je v okolí tejto kaviarne dosť silná.
Kávu ponúkajú na podnose s vodou, ale bez sladkej drobnosti. Cukor nám priniesli v poháriku na vodu, v ktorom bola ešte na dne voda a tak sa prilepil. Popolník sme si takisto museli vypýtať sami. Jedine tieto dve veci nám v kaviarni prekážali. 

Podrobnejšiu mapu nájdete TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára