Stránky

1. 3. 2012

Kaviareň: Kaviarnička Levoča (Levoča)

  • Otváracie hodiny: po - pia od 9.00 do 22.00, sob- ned od 12.00 do 23.00
  • Kaviareň: fajčiarska / nefajčiarska (časti nie sú oddelené)
  • Hodnotenie: 9/10
  • Wi-Fi: -
Recenzia:
Kaviarnička sa nachádza priamo v centre mesta Levoča pri parku. Pred vstupom sa nachádza tabuľa s ponukou. Počas letných mesiacov je k dispozícií letná terasa.Táto kaviarnička ma upútala svojou príjemnou atmosférou. Na stenách visia obrazy mesta Levoča, ktoré pri popíjaní kávy, čokolády, čajíka či zákusku Marlenka upútavajú našu pozornosť. Okrem toho tam nájdeme na stene televízor, v ktorom sa prehráva hudba a tiež je možnosť si prečítať dennú tlač. Prostredie bolo čisté a ako celok to na mňa veľmi zapôsobilo. Veľmi vysoko hodnotím obsluhu, ktorá nás privítala ako sme vošli. Celu dobu strávenú v kaviarni bola pozorná a sledovala, či nám niečo netreba.
WC sú úplne v poriadku. Nachádzajú sa vzadu a je tam trošku zima. Hygiena v celej kaviarni je na vysokej úrovni. Dovolím si tvrdiť, že je to najlepšia kaviareň v Levoči. 
Ako jediné negatívum hodnotím to, že v kaviarni nie je oddelená fajčiarska a nefajčiarska zóna, pričom niektorým to môže prekážať. Túto kaviarničku všetkým vrelo odporúčam. Mňa si získala od prvej návštevy a preto sa do nej vždy veľmi rada vraciam.


                                                                  Podrobná mapa TU

1 komentár:

  1. Túto kaviareň takisto veľmi dobre poznám a celý dojem kazí len to, že tam nieje Wi-Fi. Na čom si ja dosť zakladám. Inak úplne súhlasím s recenziou.

    OdpovedaťOdstrániť